ÅPNINGSTIDER: 12:00 - 19:30 (ETTER AVTALE)
LOKASJON: SANDNES, STAVANGER

Teambuilding aktivitet

Teambuilding aktivitet

Escaperoom som teambuilding aktivitet Stavanger, Sandes, Forus og Hos deg.
teambuilding aktivitet stavanger

Escape room er go-to-aktiviteten for teambuilding aktivitet! Vi brenner for bruk av Escape Room i teambuilding lek! Dette er hvorfor:

Enhver leder er opptatt av EFFEKTIVITET i sin bedrift, og i Escape Room får du se hvor effektivt laget jobber sammen i praksis. I dagens arbeidsmarked med økende krav til fleksibilitet og mer fokus på teamarbeid er det også viktig at gruppen får gjøre noe GØY sammen for å BLI KJENT, og bygge TILLIT og SAMHOLD.

LAGFØLELSE -Å spille Escape Room sammen kan faktisk oppleves ganske intimt, fordi man blir fysisk låst inn et rom, og er avhengig av sine lagkamerater for å unnslippe rommet i tide. Gruppen får et klart definert FELLES MÅL, og nå er det OSS mot klokken! Dette kan bidra til både å teste og styrke TILLIT mellom medlemmene i gruppen. 

Et Escape Room er lettere å løse hvis gruppen er villig til å LYTTE til hverandre, og dere vil oppleve å få testet ut KOMMUNIKASJONEN dere i mellom. Det finnes ingen dumme ideer i et Escape Room, og vi vet av erfaring at det er “den som aldri sier det høyt” som sitter med riktig løsning. Gruppen trenger derfor å MOTIVERE hverandre underveis, ROSE hverandre for god innsats og gode ideer, og ENGASJERE hverandre mens dere spiller.

PRESS Dere har en tidsramme på kun 60/90 minutter, og det betyr press!  Oppstår det KONFLIKT eller FRUSTRASJONER underveis? Hvordan håndterer dere dette? Inntar noen meglerrollen? Hvem er mest LØSNINGSORIENTERT, hvem tar KONTROLL? Er fokus på GODT HUMØR eller på å nå MÅLet? Eller en god blanding? Fordeler dere RESSURSENE godt? Vet gruppen å LØFTE frem hverandres STYRKER?

Vi anbefaler TIME CRIMES til store grupper (10-25 personer), og er er dere færre anbefaler vi PHARAOHS TREASURE til teambuilding Stavanger eller CRIME SCENE 95 for teambuilding Sandnes fordi rommene gir en skikkelig utfordring i samarbeid og kommunikasjon!

Se mer: https://www.realescapegame.no/team-building

I et Escape Room får du en unik mulighet til å observere GRUPPEDYNAMIKK i en setting der alle er under press, og litt utenfor komfortsonen.  Hvem inntar egentlig ulike ROLLER? Er det alltid den formelle LEDERen som styrer, eller er det andre som tar ANSVAR for å lede? Hvem er best på å ORGANISERE gruppen? Hvem er best på å GJENNOMFØRE oppgaver? Hvem er mest LOGISK? Hvem er mest KREATIV? Hvem er mest opptatt av at alle TRIVES? Har laget mange gode IDEer? I et Escape Room har du brukt for et hav av ulike menneskelige RESSURSER, og det er utrolig spennende å observere hvordan to grupper fra akkurat samme arbeidsplass kan løse utfordringene på vidt forskjellige måter! 

teambuilding aktivitet stavanger

 

teambuilding aktivitet stavanger

 

Oppdag mer om oss: 

https://www.realescapegame.no/nyheter/bursdagsfeiring---en-anledning-til-a-escape

Følg oss på sosiale medier:

 https://www.facebook.com/EscapeSandnes

 https://www.instagram.com/escapestavanger