Bursdagsfeiring - en anledning til å escape?

Bursdagsfeiring - en anledning til å escape?

Feire bursdag med en aktivitet?

Velkommen til oss! Vi tilbyr en bursdagsfeiring litt utenom det vanlige. 
I våre escaperom har du en gave til han som er glad i spill og gaming, eller gave til henne som elsker fart og spenning og adrenalinkick. Inviter med din beste venn, kjæreste eller familie for å feire bursdag hos oss. 

I et escaperom må man samarbeide for å knekke koder og løse mysterier, og man får en opplevelse helt utenom det vanlige. Vi har 5 ulike temarom. Et escaperom er en engangs-opplevelse så alle stiller på samme nivå, også de som har testet ut andre escaperom tidligere. Alle vil bli overrasket over hva dere finner i rommet, og målet er å finne veien ut i fellesskap.

Escaperom som bursdagsfeiring egner seg godt som aktivitet for tenåringer, kompis og venninne-lag, firmafeiring, bursdagsfeiring for den fantastiske spreke 60-åringen og for de fleste andre konstellasjoner og feiringer. Vi har også utdrikningslag, teambuildinger og familietreff i våre escaperom. Kontakt oss for hjelp, tilpasning eller anbefalinger din bursdagsfeiring.

I escaperom stavanger har vi plass til aktivitet for 15 personer samtidig. Her har vi rommene pirat, jungel og egypt (pharaos treasure). Alle rommene kan spilles på norsk og engelsk og egner seg godt til bursdagsfeiring aktivitet. Pirat og jungel-rommene er ofte populære hos de litt yngre spillerne, og kan derfor være et godt valg for tenåringsfeiring og barnebursdag. 

I escaperom sandnes har vi plass til aktivitet for 10 personer samtidig. Her har vi to ulike rom med ulik vanskelighetsgrad. Begge rommene kan spilles på norsk og engelsk, og ingen av rommene har oppgaver hvor du trenger språkkunnskaper. 4th element er et rom som passer svært godt for nybegynnere, og er det vi betegner som et klassisk escaperom, med elementer som logikk, hengelåser og koder. Crime scene 95 er et rom med litt mer utfordringer, og vi anbefaler gjerne dette rommet til litt mer erfarne spillere, og de som ønsker å utfordre seg selv litt ekstra.

bursdagsfeiring

 

Oppdag mer om oss: 

https://www.realescapegame.no/nyheter/familieprogram-anbefaling

Følg oss på sosiale medier:

 https://www.facebook.com/EscapeSandnes

 https://www.instagram.com/escapestavanger