BOOKINGGå til vår Bookingside ( Stavanger eller Forus ) for å se når vi har tilgjengelig tid. Du kan desverre ikke se ledig tid for de neste 24 timer online, men kontakt oss hvis du ønsker å spille samme dag, så vil vi undersøke om det er mulig.

Ønsker du å booke TimeCrime for din gruppe? Kontakt oss på post@realescapegame.no for forespørsel om tid og sted.

Gå til vår bookingside og bruk vår kalender til å finne ønsket dato, tid og spill.
( Stavanger eller Forus kalendaren)
Dobbelsjekk alltid om du har valgt riktig tid før du fullfører bestillingen.
Bekreftelse på booking blir sendt til din e-mail når betaling er bekreftet.

Den inneholder en link til din bookinginformasjon (Tid, sted, Spill osv).

Ikke få panikk. ;)

Din booking kan enkelt endres via linken i bekreftelsesmail frem til 24 timer før booking.

Når betaling er bekreftet vil vårt datasystem automatisk sende deg en bekreftelse på e-mail, med link til dine bookingdetaljer. Åpne linken for å dobbelsjekke om informasjonen stemmer.

Har du ikke mottatt bekreftelse på e-mail 30 minutter etter betaling, Vennligst sjekk ditt søpplepost-filter.
Hvis din bekreftelsesmail ikke kommer, men du kan dokumentere at du er blitt belastet for bookingen, ta kontakt med våre ansatte så fort som mulig med din bookinginformasjon.

Ja. Så lenge dere ikke blir mer enn 5 spillere per rom, eventuelt at vi har et annet ledig rom på samme tid. Endringene gjør du enkelt ved å følge linken du fikk i din bekreftelsesmail

For å sikre en best mulig opplevelse, møt opp til avtalt tid, og gjerne10 minutter før.

Pass på at du ikke blir forsinket, da opplevelsen starter ved avtalt bookingstidspunkt.

Ettersom Real Escape Game er en live opplevelse med en oppsatt start-tid (på lik linje med teater, fotballkamp, kino) kan vi ikke tillate forsinkelser senere enn 15 minutter etter booket tid.
Blir du allikevel forsinket, eller ikke har mulighet til å spille, setter vi pris på at du ringer oss på +47 40 44 80 08 så vi best mulig kan tilpasse oss dine ønsker.

Merk at din booking kan bli kansellert hvis du er forsinket og ikke gir beskjed. I dette tilfelle vil ikke beløpet bli refundert.

Vi forstår at planer kan endres, og uforutsigbare ting kan skje. Endringer i din booking gjør du enkelt ved å følge linken i din bekreftelsesmail fra oss.

Ved kansellering mindre enn 24 timer før spillstart blir beløpet ikke refundert

Vi poster fortløpende bilder på Facebook. Lik vår Facebookside (EscapeSandnesStavanger) for å bli oppdatert når vi legger ut bilder.

Fordi vi er en live opplevelse, kan vi ikke refundere beløpet hvis spillere trekker seg fra spillet. Er det mer enn 24 timer til din bestilling, kan du kansellere bookingen, eller legge til spillere  via link i bekreftelsesmailen du fikk av oss.

Er du usikker på det endelige antall spillere, anbefaler vi at du booker rommet for minimum antall personer (2 stk), og heller legge til antall spillere senere.

Ekstra spillere på spilledagen blir belastet 450 kr pr person.

Endringer/avbestilling gjør du enkelt senest 24 timer før din booking, ved å følge linken du fikk i din bekreftelsesmail.

Ved kansellering mindre enn 24 timer før bookingen, vil beløpet ikke bli refundert.

Hvis du er usikker på antall spillere, anbefaler vi at dere booker rommet til 2 personer, og heller legge til antall spillere senere.

Ekstra spillere på spilledagen vil bli belastet 450 kr


Finner du ikke det du søkte etter? Spør oss via mail

 *
 *
 *
 *