Karriere

Har du lyst å bli GameMaster?

En GameMaster er…

 • Kreativ
 • Fantasifull
 • God dømmekraft
 • Fleksibel
 • Nysgjerrig
 • Leken
 • Entusiastisk
 • Liker escaperooms/puzzles
 • Kommuniserer godt  med med ulike mennesker
 • Glad i barn
 • Kundeservice
 • Smilende
 • Holde hodet kaldt i uforutsette situasjoner
 • Ansvarlig
 • Improvisasjon
 • Dynamisk lagspiller
 • Styrke god stemning -med kollegaer og kunderForberede rommene til spillene

Er dette en beskrivelse av deg? Da bor det kanskje en GameMaster i deg! 

En god GameMaster

Er dette en jobb for deg?

Hvis du kan kommunisere godt med ulike mennesker, har improvisasjonsferdigheter, og er en dynamisk lagspiller som elsker mysterier.
Sprer du god stemning rundt deg, er opptatt av å gi en god kundeopplevelse, og er kjent med dataverdenen?
Kommer du godt overens med barn er det en stor bonus, da escape rooms ofte er en enda større opplevelse for dem enn for de voksne.
En god GameMaster starter sitt første spill med like mye entusiasme som sitt hundrede spill.
En GameMaster som kjeder seg gir ingen god kundeopplevelse, og har det heller ikke gøy på jobb.

Er du fleksibel, og kan du håndtere varierte og uforutsette situasjoner?
Er du i stand til å beholde roen og finne løsninger i situasjoner som krever at du holder hodet kaldt?
Er du flink til å improvisere?

Da kan du ta spillernes opplevelse til nye høyder!

Gjennom spillet kommer laget til å finne løsningene på problemer de møter, og alt avhenger av informasjonen DU har gitt dem, og DITT engasjement!

Tør du ta utfordringen? 
Ønsker du å være en del av et kreativt team som har det gøy på jobb?

Søknad:

Klarer du å fascinere vår daglige leder med en skikkelig kreativ og spennende søknad? 
En jobbsøknad kan skrives på mange måter, men de aller fleste arbeidsgivere ønsker seg en veldig forenklet og akademisk (kjedelig) søknad. Hos oss er det omvendt! 

Her er det om å gjøre å skille seg ut i mengden. Hvis du kan lage en søknad som fanger interessen til daglig leder, er du et stort skritt nærmere å jobbe med oss.
Han er nemlig skikkelig glad i mysterier og koder, og ønsker ansatte som er fantasifulle og kreative. Så sitter du og ruger på noen spennende ideer? 
Hent frem kreativiteten og skap en søknad som vi har lyst til å lese! 
Lykke til!


En dag på jobb som GameMaster:

Oppgavene til GameMaster går ut på å gi hvert eneste lag en komplett spillopplevelse.
Våre kolleger på REAL Escape Game legger stor vekt på å yte service av høyeste kvalitet til spillerne.
Dette gjelder både under selve spillet, men også i venterommet, og for de som kontakter oss på email eller telefon.
Vi ønsker at alle som spiller hos oss skal forlate oss med et smil om munnen, og med kjærlighet til escaperoom-konseptet. 

For å få til dette er GameMaster ansvarlig for å gi spillerne viktig, nødvendig og hjelpsom informasjon før spillet starter. Dette kaller vi hos oss en “briefing”.
Noen av våre besøkende har aldri tidligere prøvd et escaperoom, og kanskje heller aldri hørt om hva det går ut på.
Da er det GameMasters oppgave å gi spillerne tilstrekkelig  informasjon slik at de kan gjennomføre spillet på en måte som gjør at de har det gøy. 

Vi får ofte spørsmål om rommene er skumle, og som GameMaster kan man berolige deltakere som er litt nervøse, og opplyse om våre sikkerhetsrutiner, eventuelt tilrettelegge rommene slik at spillerne til enhver tid føler seg trygge.
Spillerne blir låst inn i et rom, og er prisgitt deg og dine kunnskaper og evner, så det er viktig å vise deltakerne at du er trygg i rollen som GameMaster, og at de kan stole på deg, slik at de kan slippe seg løs og fokusere på mysteriene som befinner seg i rommet.

Når spillet foregår, har GameMaster 100 % fokus på gruppen som er i spillet.
I rommene er det installert kameraer og mikrofon, slik at spillerne til enhver tid har mulighet til å ta kontakt med oss, stille spørsmål eller be om hint til spillet.
Kommunikasjonen er selvsagt også viktig av hensyn til sikkerhet. Fordi GameMaster kjenner spillet godt, og vi har øyne og ører på gruppen som spiller, er vi  alltid “i forkant” hvis spillerne lurer på noe eller trenger hint.
Dette er en trygghet for spillerne som er i rommet. 

GameMaster har også fokus på å holde den gode stemningen oppe. Både for spillere med allerede høy partyfaktor (utdrikningslag), men også for deltakere som kan bli frustrerte eller miste litt motivasjonen når de spiller.
En GameMaster har uendelig med ess i ermet, og kan på sparket trylle frem triks som gjør at energien i rommet øker, og mestringsfølelse og motivasjon  blomstrer.
REAL Escape Game skal være en opplevelse fylt med spenning og glede, og en god GameMaster er en vesentlig del av denne opplevelsen.

God stemning er også et viktig element i kollegagruppen. 
Vi har det gøy på jobb, og vil at du som kollega også skal få kjenne på den følelsen! Det er viktig at du kan samarbeide med andre, er villig til å ta imot/dele gode råd og ha et ønske om å utvikle deg selv i rollen som GameMaster.
Ingen GameMaster er “ekspert”. Vi alle sammen er i endring og utvikling hele tiden, fordi hver eneste gruppe vi har er forskjellig.
Det vil si at vi lærer noe nytt av hver eneste gruppe, og hvis vi kan dra nytte av denne erfaringen og hjelpe hverandre, ja da er vi et godt team, og utvikler oss selv samtidig.

Når gruppen er ferdig å spille, går vi inn i rommet og slår av en liten prat. Dette kaller vi en “debrief” og den er av stor betydning for hvordan spillerne husker sin opplevelse hos oss.
Hvis gruppen har fullført alle mysteriene innenfor tidsrammen på seksti minutter, så ønsker de ofte å snakke om hvilke oppgaver de likte, hvilke som var vanskelig, hvem som løste hva osv… GameMaster kan være en viktig støtte i denne samtalen, og hjelpe gruppen med informasjonen de ikke husker, svare på spørsmål eller bekrefte og løfte opp hvordan gruppens samarbeid hjalp dem å fullføre rommet. 

Når spillerne forlater oss, er det GameMasters ansvar å rydde rommet, sette alt på plass, og  klargjøre rommet til neste gruppe. 

En viktig ting å nevne, er at det er svært vanskelig å GameMastere et rom du ikke har prøvd selv. Derfor må alle nye ansatte teste det rommet de skal jobbe med. Dette betyr at du får prøve et escaperom sammen med vennene dine,  hvis du ikke allerede har tatt dette rommet på forhånd såklart. På denne måten kjenner du rommet fra kundens perspektiv, og vet hvordan det ser ut for en spiller. Dette er viktig informasjon til du selv skal være GameMaster i det rommet, for da husker du lettere hva som var vanskelig for deg, hvilke hint som var nyttige osv.

 

Stillingsbrøk ligger mellom 40 % og 80%, og avtales med hver enkelt medarbeider.

Send CV og kort søknad. Arbeidsgiveren kan kontaktes kun per epost. 
post@realescapegame.no  //  emne: CV for jobb