GENERELTEt escape room/ fluktspill, er et fysisk, live eventyr der spillerne får en gitt tid på å finne veien ut av et altoppslukende mysteriespekket scenario, ved hjelp av samarbeid og logikk.

Hos Real Escape Game får du og ditt lag 60 minutter til å unslippe, og en designert Game Master som følger deres spill, og kan bidra med kryptiske ledetråder og hint hvis dere trenger hjelp.
 

Yes, absolutely! 

While you book a room you can choose the English language in the booking process :)

For Sandnes rooms, you don't need any language skill, and our dedicated gamemasters can explain the basic before the game in English! 
 

Vi får ofte ros for å være et unikt og rimelig alternativ for teambuilding og happenings for familie og venner.

Våre ansattes entusiasme og iver etter å gjøre enhver spillers opplevelse til noe spesielt, og vår tilgjenghet og artige design gjør oss til en av de beste aktivitetene, ifølge Tripadvisor.

Du kan lese mer om hva våre kunder synes om oss på vår Facebookside ( Escape Stavanger eller Escape Sandnes), eller på Google.

Våre rom er designet for å engasjere ulike typer grupper, alt fra nybegynnerne til escaperoom-veteraner. Vi anbefaler å lese beskrivelsen av hvert enkelt rom, før du velger hvilket som passer ditt nivå best.

Vårt Piratrom, og The Forth Element anbefales for alle, men for deg som elsker en ekstra utfordring, har vi Jumanji, Pharaos Treasure og CrimeScene95.

N.B. Enhver gruppe vil ha sin unike opplevelse, å velge et "enklere" rom, er ingen garanti for å unnslippe -deres flukt handler om hvor godt gruppen klarer å samarbeide!

 

TimeCrime er vårt portable escaperoom, beregnet for grupper på minimum 10 spillere, (maks 25 stk) TimeCrime er et litt annerledes konsept, der gruppen har  90 minutter på å redde verden ved hjelp av samarbeid.
Grupper som gjennomfører Teambuilding får en ekstra fordel ved at her er ALLE på SAMME lag!

OBS: Vårt portable escaperom kan spilles hvor som helst! For å gjennomføre et mobilt escaperoom i ditt eget lokale, se nærmere krav til lokale HER.

Ønsker du å booke TimeCrime for din gruppe? Kontakt oss på post@realescapegame.no for forespørsel om tid og sted

Våre rom er designet for grupper på 2-5 spillere

Vi har 5 ulike escaperoom, alle med 60 minutters varighet. 
I hvert rom er det plass til 5 personer.
Vi har 3 rom i Stavanger (Jumanji, Pirat og Pharaos Treasure)
Vi har 2 rom i Sandnes (The fourth Element, og CrimeScene95)

For store grupper (10-20 spillere) har vi nå lansert vårt mobile escaperoom TimeCrime

Gå til vår Bookingside ( Stavanger eller Sandnes ) for å se når vi har tilgjengelig tid. Du kan desverre ikke se ledig tid for de neste 24 timer online, men kontakt oss hvis du ønsker å spille samme dag, så vil vi undersøke om det er mulig.

Ønsker du å booke TimeCrime for din gruppe? Kontakt oss på post@realescapegame.no for forespørsel om tid og sted.


Prisen er avhengig av hvor mange dere er i rommet.
2 stk: 450kr pr person
3 stk: 420kr pr person
4 stk: 390kr pr person
5 stk: 370kr pr person

MERK: Vi tar ikke imot kort/kontant betaling i butikk. 
Betaling gjøres på forhånd i vårt bookingsystem. 

Eventuelle endringer/refusjoner må gjøres mer enn 24 timer før spillets start, ved å følge link du får i bekreftelsesmail.

ENDRINGER senere enn 24 timer:
Kommer dere færre enn bestilt på spilldagen, blir pengene ikke refundert. Er du usikker på hvor mange dere blir? Book rommet for 2 stk, og kom heller med ekstra spillere på spilldagen.

Ekstra spillere på spilldagen vil bli belastet 450 kr per person.
 

Vårt mobile escaperoom TimeCrime kan bookes for minimum 10 stk
10-14 personer 390 kr pr. person.
15-20 personer 350 per person.
Ønsker du å booke TimeCrime for din gruppe? Kontakt oss på post@realescapegame.no for forespørsel om tid og sted.

Vær forberedt på å bruke mellom 80 og 90 minutter hos oss. Dette inkluderer informasjon om spillet, selve spilletiden (60 minutter) og tid for spørsmål,kommentarer og foto etterpå. For å være sikker på at du får en best mulig opplevelse, er det lurt å møte opp 10 minutter før booket tid.

Nei. :)

I et escaperom er det plass til Max 5 personer.

Så lenge dere ikke blir flere enn 5 totalt, er ekstra spillere velkomne.

Merk at disse må betale 390 kr per person med Vipps ved ankomst.

Nei! Vi er et familievennlig selskap, og våre rom inkluderer ikke skremmende elementer, live skuespillere eller levende dyr. Våre rom er bygget for å være spennende, ikke skumle. Med mindre du er redd din egen skygge...

Vi har ingen dress code, men pass på at du har klær som du kan bevege deg i. Spillet krever utforskning, og det innebærer leting etter ledetråder.

Real Escape Game er moro for alle aldre, men barn under 8 år kan synes det er vanskelig eller forvirrende, alt etter modenhet og interesse for problemløsning. Yngre barn er hjertelig velkommen til å være med familien inn i rommet, men vi anbefaler ikke barnegrupper under 12 år å spille alene. Grupper med barn på under 12 år må ha minst en voksen på hvert lag. 

Ja. Har du større bagasje, ta kontakt med din Game Master som vil oppbevare dette for deg. Vesker, sekker og andre mindre ting kan låses trygt inn i våre skap i vårt venterom.

Vi har desverre ingen rabatter for øyeblikket, men følg oss på facebook, Escape Stavanger/ Escape Sandnes, så vil du bli oppdatert på våre rabattkoder, og annet snacks. 

Nei! Ikke kom her beruset! Vi kan og vil nekte deg å delta i spillet hvis GameMaster mener du er beruset. Dette er pga. Sikkerhet.  for mer info les våre VILKÅR

Alkohol hjelper heller ikke i konsentrasjon.

Vi anbefaler at du har drikke/middags fest etter spillet der dere kan kose dere og dele opplevelsen med hverandre.

 

Selvfølgelig! Dette spillet handler om samarbeid og kommunikasjon i laget!

Del alle ledetrådene dere finner med hverandre og jobb sammen for å løse mysteriet. Kom med problemløsningshatten på og et positivt sinn, så vil spillet bli enda bedre!


Finner du ikke det du søkte etter? Spør oss via mail

 *
 *
 *
 *