Team Building

TEAMBUILDING

Escape Room er en perfekt teambuildingsdsaktivitet som får frem styrkene til hver enkelt i teamet. Sammen blir dere plassert i en verden utenom det vanlige, hvor både samarbeidsevner, kommunikasjon og kreativitet blir satt på prøve. Om dere ønsker teambuilding i Stavanger, på Forus eller i deres lokaler, så er vi det beste valget enten dere er en liten eller stor bedrift.

Har du og dine kollegaer det som trengs for å løse mysterier under tidspress? 

Vi har 6 ulike Escape Room, i tillegg til en portabel Escape Room-opplevelse.


Escape Room i Stavanger sentrum:

Våre vanlige Escape Room er laget for 2-5 personer, men her er det fullt mulig å bestille begge rommene til samme tidspunkt.
Klikk på bildene for å lære mer om rommene vi har i Stavanger:

Jungel Escape room midt i Stavanger - teambuilding aktivitet   Pirate Escape room midt i Stavanger - teambuilding aktivitet 

Escape Room på Forus:

Våre vanlige Escape Room er laget for 2-5 personer, men også her er det fullt mulig å bestille flere rom til samme tidspunkt.

Klikk på bildene for å lære mer om rommene vi har på Forus:

Chernobyl Escape room på FOMO - teambuilding aktivitet Houdini Escape room på FOMO - teambuilding aktivitet Mafia Escape room på FOMO - teambuilding aktivitet

Konkurranserom: BLACK & WHITE

Black & White er et konkurranserom for 4-10 personer, hvor dere deles i to lag som spiller mot hverandre i to identiske rom. Lagene må overkomme logiske og kreative utfordringer under et stort tidspress; det er nemlig om å gjøre å løse alle oppgavene før det andre laget! 

Black and white Escape room på FOMO - teambuilding aktivitet

Portabelt Escape Room: TIME CRIMES og SHERLOCK

Noen av våre rom kan settes opp hvor som helst - til og med hjemme hos deg! Bestill oss til jobben, til festlokalet, eller til din egen stue! Disse rommene kan også spilles i vårt senter på Forus dersom dere ønsker.

Time Crimes og Sherlock er en portabel Escape Room-opplevelse som enten kan spilles hos dere eller hos oss. Det er basert på Escape Room-konseptet, hvor en rekke logiske oppgaver må løses for å redde verden.
Time Crimes er designet for større grupper på 10-20 personer, men to grupper kan spille parallelt slik at vi har en kapasitet på opptil 40 personer.
Sherlock
er designet for grupper på 4-10 personer. 

teambuilding team building

For bestilling av Time Crimes / SHERLOCK trengs det noe mer organisering, så ta kontakt med oss så legger vi en plan!

 

Oppdag mer om oss: 

https://www.realescapegame.no/nyheter/bursdagsfeiring-en-anledning-til-a-escape

Følg oss på sosiale medier:

 https://www.facebook.com/EscapeSandnes

 https://www.instagram.com/escapestavanger