ÅPNINGSTIDER: 12:00 - 19:30 (ETTER AVTALE)
LOKASJON: SANDNES, STAVANGER

Priser

Velkommen til Ditt Store Eventyr!

Hos oss går eventyrhungrige sjeler inn i en verden full av mysterier, gåter, og spenning. Vi har skapt en rekke opplevelser som vil utfordre ditt intellekt, samarbeidsevner og nerver til det ytterste. Er du klar for å finne ut hva som skjuler seg bak låste dører og mystiske spor?

Utforsk Våre Priser og Pakker

Vi har satt sammen ulike priser og pakker for å tilpasse seg dine eventyrbehov. Uansett om du er en ivrig løsningsjeger eller planlegger en minneverdig teambuildingopplevelse for kollegene dine, har vi noe for deg.

Escape Room (60 min)

Ta på deg eventyrhatten og samle laget ditt! Prisen for våre Escape Room-opplevelser varierer basert på hvor mange eventyrere som våger seg inn i et rom.

  • 2 eventyrere: 450 kr per person
  • 3 eventyrere: 420 kr per person
  • 4 eventyrere: 390 kr per person
  • 5 eventyrere: 370 kr per person

MERK: Betaling skjer på forhånd ved bestilling. Endringer eller refusjoner aksepteres med mer enn 24 timers varsel før eventyret starter. Vil du heller vente med å bestemme deg for deltakerantallet? Book for 2 og legg til ekstra eventyrere på dagen. Ekstra deltakere på spilldagen belastes 450 kr per person.

Eventyrpakker

For bedrifter og større grupper har vi skapt spennende eventyrpakker som kombinerer Escape Room-opplevelser med teambuilding og mer. Kontakt oss for skreddersydde pakker som vil forvandle din bedrifts- eller gruppeopplevelse.

Escape Box: Sherlock Holmes (60 min.)

Vår portabelt Escape Box-opplevelse, Sherlock Holmes, passer for grupper på 4-10 eventyrere. Prisen er 390 kr per person.

Escape Box: TimeCrime (75 min.)

Vår portabelt Escape Box-opplevelse, TimeCrime, passer for grupper på 10-20 eventyrere. Prisen er 390 kr per person. 

 

Klar til å utforske dine egne priser og pakker? Ta kontakt med oss i dag, og la oss hjelpe deg med å planlegge ditt neste store eventyr!General pictures
General pictures
General pictures
General pictures
General pictures
General pictures
General pictures
General pictures

  • Stavanger Adresse: 4006 Stavanger, Bådegata 8,
  • Sandnes Adresse: 4313 Sandnes, Grenseveien 21
  • Phone: +47 40 44 80 08
  • E-mail: post@realescapegame.no

Stavanger Adresse

Sandnes Adresse