Opplev STAVANGER

Opplev STAVANGER

OPPLEV STAVANGER og bli kjent med en av Norges største byer

Ikke la det kjøligere klimaet skremme deg!

Byen kan være utrolig vindfull, og mens sommeren er behagelig og mild, så gjør man lurt i å alltid være beredt for regn eller kaldere vær, og dermed velge klærne våre med omhu. Stavanger er en by man kan bli forelsket i på én dag; du kommer definitivt til å komme tilbake! Byen tiltrekker mange turister med sin koselige havn; mange båter ankommer her og ferger kjører til de nærliggende områdene.

 

Turister som besøker dette stedet ankommer gjerne i 8-etasjers cruisebåter og beundrer en av byens vakreste severdigheter fra båten, nemlig Lysefjorden.


Den storslåtte utsikten fra Preikestolen over Lysefjorden

 

Når man forlater havnen er kanskje den neste destinasjonen Gamlebyen, som hilser fortiden med sine smale brosteinsbelagte gater og sine vakre, typiske norske hus. Ta en rolig spasertur her og nyt roen i Stavanger!

 

Øvre Holmegate er et levende sted på kartet av Stavanger, en gate kjent for sine slående fargerike hus. Dette er det mest åpenbare eksempelet på at veldig hyggelige og kreative mennesker bor i Stavanger.

Det er mange utmerkede aktiviteter i Stavanger (beste aktiviteter i Stavanger) - fra lange turer til kafébesøk, og det er mange muligheter for dem som foretrekker aktive ferier.

 

Topp 10 aktiviteter i Stavanger

 1. Real Escape Game
  Et bra opplegg for ekte eventyrere på 1 time! Besøk oss med din kjæreste, ditt reisefølge eller familiemedlemmer; rommene våre er veldig populære, for her får du virkelig en fornøyelig og spennende opplevelse! Det er flere forskjellige rom til din disposisjon; ett av dem er et brettspill - Jumanji - som vil fange deg, og du må krysse jungelen for å rømme. Eller kanskje du har lyst til å bli en pirat eller løse mysteriene til en egyptisk krypt? Det er verdt å gi oss et besøk mens du er i Stavanger. Hvis du ikke har hørt om Escape Rom før så må du absolutt prøve det! Hvis du har hørt om det allerede så håper vi å møte deg her! Legg merke til at du må bestille en tid på forhånd for å spille et av rommene våre.

Lær mer om våre Escape Rom nå!

 

 1. Restauranter og kaféer
  Ta turen innom en av de mange kaféene eller restaurantene I Stavanger og nyt smakene av Norge. Du kommer uten tvil til å elske det!

 2. Båttur
  Nyt utsikten av Stavanger fra en båt, og opplev en verden av fjorder. Husk å virkelig bruke øynene dine, og ikke bare gjennom kameralinsen.

 3. Severdigheter
  Historiene runger i sentrumet - Stavangers gater forteller oss om historiske tider, og den norske arkitekturen er rett og slett fengslende.

 4. Fjellklatring
  Dette er et annet utendørsopplegg som gir ordentlig adrenalinkick. Hvis du er erfaren i fjellklatring kommer du til å kunne nyte den fine utsikten fra høyt oppe.

 5. Strand
  Ta frem bikinien hvis været er varmt, og hvis det ikke er varmt nok så er utsikten over havet uansett verdt å se! - og skjellene du samler inn på turen din kommer til å bli et evigvarende minne.

 6. Fottur
  Oppdag alle sider av Stavanger med en erfaren turguide på kun én dag! Den 609 meter høye Preikestolen er lett tilgjengelig ved hjelp av en turguide.

 7. Spasertur
  Det mest grunnleggende og nyttige tidsfordrivet du kan begi deg ut på er gåing, ettersom det er mange steder i Stavanger som er enkle å oppdage på en rolig spasertur.

 8. Museum
  Stavanger har mange museumer - hvis du er interessert i byhistorie er det absolutt verdt å besøke et museum mens du er her.

 9. Kongelig sommerbolig
  Sommerboligen Ledaal ble bygget på 17-18-hundretallet, og var det første mursteinshuset i Stavanger. Kiellandfamilien tilbragte sine sommerferier her i mange tiår, og herregården er nå Kongens offisielle residens i Stavanger.

 

Har du lyst til å besøke Stavanger by? Vi ønsker deg hjertelig velkommen!