ÅPNINGSTIDER: 12:00 - 19:30 (ETTER AVTALE)
LOKASJON: SANDNES, STAVANGER

Opplev STAVANGER

Opplev STAVANGER

Ta en Norgesferie, opplev Stavanger og bli kjent med en av Norges største byer Ikke la det kjøligere klimaet skremme deg!

Byen kan være utrolig vindfull, og mens sommeren er behagelig og mild, så gjør man lurt i å alltid være beredt for regn eller kaldere vær, og dermed velge klærne våre med omhu. Stavanger er en by man kan bli forelsket i på én dag; du kommer definitivt tilbake! Byen tiltrekker mange turister med sin koselige havn, Vågen; mange båter ankommer her og ferger kjører til de nærliggende områdene.
 
Turister som besøker dette stedet ankommer gjerne i 8-etasjers cruisebåter og beundrer en av byens vakreste severdigheter fra båten, nemlig Lysefjorden.

aktivitetistavangeropplevstavanger

Den storslåtte utsikten fra Preikestolen over Lysefjorden

Når man forlater havnen er kanskje den neste destinasjonen Gamlebyen, som hilser fortiden med sine smale brosteinsbelagte gater og sine vakre, typiske norske hus. Ta en rolig spasertur her og nyt roen i Stavanger!

opplevstavangeraktivitetistavanger

 Øvre Holmegate er et levende sted på kartet av Stavanger, en gate kjent for sine slående fargerike hus. Dette er det mest åpenbare eksempelet på at veldig hyggelige og kreative mennesker bor i Stavanger. Fargegaten er svært populær å besøke med  barna og de voksne kan ta flotte bilder til Instagram med de fargede husene i bakgrunn!

aktivitetistavangeropplevstavanger

Det er mange utmerkede aktiviteter i Stavanger (beste aktiviteter i Stavanger) - Morsomme aktiviteter som egner seg for både barn og voksne! Fra lange turer til kafébesøk, og det er mange muligheter for dem som ønsker å oppleve aktive ferier.

 

Topp 10 aktiviteter i Stavanger

1. Real Escape Game

  •  En perfekt 1 times opplevelse for ekte eventyrere! Besøk oss med din kjæreste, ditt reisefølge eller familiemedlemmer; rommene våre er veldig populære, for her får du virkelig en fornøyelig og spennende opplevelse! Det er flere forskjellige   rom til din disposisjon; ett av dem er et brettspill - Jumanji - som vil fange deg, og du må krysse jungelen for å rømme. Eller kanskje du har lyst til å bli en pirat eller løse mysteriene til en egyptisk krypt? Det er verdt å gi oss et besøk hvis du   ønsker å oppleve noen  morsomme aktiviteter i Stavanger. Hvis du ikke har hørt om Escape Rom før så må du absolutt prøve det! Hvis du har hørt om det allerede så håper vi å møte deg her! Legg merke til at du må bestille en tid på forhånd   for å spille et av rommene våre, men at det absolutt er verdt å være tidlig ute hvis du ønsker litt mer fart og spenning i dine kjekke aktiviteter i Stavanger sentrum som passer godt for både barn og voksne.

          Lær mer om våre Escape Rom nå!

2. Restauranter og kaféer

  • Ta turen innom en av de mange kaféene eller restaurantene I Stavanger og nyt smakene av Norge. Du kommer uten tvil til å elske det!

3. Båttur

  • Nyt utsikten av Stavanger fra en båt, og opplev en verden av fjorder. Husk å virkelig bruke øynene dine, og ikke bare gjennom kameralinsen.

4. Severdigheter

  • Historiene runger i sentrumet - Stavangers gater forteller oss om historiske tider, og den norske arkitekturen er rett og slett fengslende.

5. Fjellklatring

  • Dette er et annet utendørsopplegg som gir ordentlig adrenalinkick. Hvis du er erfaren i fjellklatring kommer du til å kunne nyte den fine utsikten fra høyt oppe.

6. Strand

  • Ta frem bikinien hvis været er varmt, og hvis det ikke er varmt nok så er utsikten over havet uansett verdt å se! - og skjellene du samler inn på turen din kommer til å bli et evigvarende minne.

7. Fottur

  • Oppdag alle sider av Stavanger med en erfaren turguide på kun én dag! Den 609 meter høye Preikestolen er lett tilgjengelig ved hjelp av en turguide.

8. Spasertur

  • Det mest grunnleggende og nyttige tidsfordrivet du kan begi deg ut på er gåing, ettersom det er mange steder i Stavanger som er enkle å oppdage på en rolig spasertur.

9. Museum

  • Stavanger har mange museumer - hvis du er interessert i byhistorie er det absolutt verdt å besøke et museum mens du er her.

10. Kongelig sommerbolig

  • Sommerboligen Ledaal ble bygget på 17-18-hundretallet, og var det første mursteinshuset i Stavanger. Kiellandfamilien tilbragte sine sommerferier her i mange tiår, og herregården er nå Kongens offisielle residens i Stavanger.

Har du lyst til å besøke Stavanger by? Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

 

Oppdag mer om oss: 

https://www.realescapegame.no/nyheter/hva-er-et-escape-room

Følg oss på sosiale medier:

 https://www.facebook.com/EscapeSandnes

 https://www.instagram.com/escapestavanger