ÅPNINGSTIDER: 12:00 - 19:30 (ETTER AVTALE)
LOKASJON: SANDNES, STAVANGER

Gavetips

Gavetips

Vi tilbyr digitale gavekort som du kan tilpasse og designe for å passe til mottaker. 

Kjenner du noen som fortjener en opplevelse i en magisk eventyrverden? En verden der man kan legge fra deg virkeligheten en stund, og bli fullstendig oppslukt av noe som er designet for at du skal ha det gøy! Ingen forkunnskaper er nødvendig, kun en interesse for det mystiske, og lysten til å gjøre noe alt annet enn hverdagslig. Ønsker du å gi en gave som vil skape gode minner? Escape Room passer for alle!
Gave til han som elsker fart og spenning. Eller kanskje du vil overraske med en gave til henne som viser omsorg for alle andre. Årets største gave kommer i en bitteliten konvolutt fra deg til.

Dine ansatte 
Familiemedlemmet som er veldig opptatt av vitenskap
Den som er vanskelig å finne gave til
En sprø bestemor
De du vil tilbringe mer tid sammen med
Gave til kjæresten
Gave til henne med stor H.
Gave til han som elsker spill og gaming
Gave til vennen som alltid stiller opp.

Vi tilbyr digitale gavekort som du kan tilpasse og designe for å passe til mottaker:

Gavekortet bestilles enkelt her

Du er også hjertelig velkommen innom oss i Stavanger og Sandnes for å hente et ferdig designet, fysisk gavekort. Vi holder åpent ved avtale, så ring oss på 40448008 for å avtale tid.

I escaperom stavanger har vi plass til aktivitet for 10 personer samtidig. Her har vi rommene pirat og jungel. Alle rommene kan spilles på norsk og engelsk og egner seg godt til bursdagsfeiring aktivitet. Pirat og jungel-rommene er ofte populære hos de litt yngre spillerne, og kan derfor være et godt valg for tenåringsfeiring og barnebursdag. 

I escaperom sandnes har vi plass til aktivitet for 75 personer samtidig. Her har vi flere ulike rom med ulik vanskelighetsgrad. Alle rommene kan spilles på norsk og engelsk, og ingen av rommene har oppgaver hvor du trenger språkkunnskaper.
 

gavetilhan-gavetilvennen-gavetilhenne-gave til kjæresten

 

 

Oppdag mer om oss: 

https://www.realescapegame.no/nyheter/bursdagsfeiring-en-anledning-til-a-escape

Følg oss på sosiale medier:

 https://www.facebook.com/EscapeSandnes

 https://www.instagram.com/escapestavanger