Gavetips

Gavetips


Trenger du: 

Gave til kjæresten

Gave til henne med stor H.

Gave til han som elsker spill og gaming

Gave til vennen som alltid stiller opp

Vi tilbyr digitale gavekort som du kan tilpasse og designe for å passe til mottaker. 

Kjenner du noen som fortjener en opplevelse i en magisk eventyrverden? En verden der man kan legge fra deg virkeligheten en stund, og bli fullstendig oppslukt av noe som er designet for at du skal ha det gøy! Ingen forkunnskaper er nødvendig, kun en interesse for det mystiske, og lysten til å gjøre noe alt annet enn hverdagslig. Ønsker du å gi en gave som vil skape gode minner? Escape Room passer for alle!
Gave til han som elsker fart og spenning. Eller kanskje du vil overraske med en gave til henne som viser omsorg for alle andre. Årets største gave kommer i en bitteliten konvolutt fra deg til.

Dine ansatte 
Familiemedlemmet som er veldig opptatt av vitenskap
Den som er vanskelig å finne gave til
En sprø bestemor
De du vil tilbringe mer tid sammen med
Gave til kjæresten
Gave til henne med stor H.
Gave til han som elsker spill og gaming
Gave til vennen som alltid stiller opp.

Vi tilbyr digitale gavekort som du kan tilpasse og designe for å passe til mottaker:

Gavekortet bestilles enkelt her

Du er også hjertelig velkommen innom oss i Stavanger og Sandnes for å hente et ferdig designet, fysisk gavekort. Vi holder åpent ved avtale, så ring oss på 40448008 for å avtale tid.

gave til kjæresten, gave til henne, gave til han, gave til vennen

I escaperom stavanger har vi plass til aktivitet for 15 personer samtidig. Her har vi rommene pirat, jungel og egypt (pharaos treasure). Alle rommene kan spilles på norsk og engelsk og egner seg godt til bursdagsfeiring aktivitet. Pirat og jungel-rommene er ofte populære hos de litt yngre spillerne, og kan derfor være et godt valg for tenåringsfeiring og barnebursdag. 

I escaperom sandnes har vi plass til aktivitet for 10 personer samtidig. Her har vi to ulike rom med ulik vanskelighetsgrad. Begge rommene kan spilles på norsk og engelsk, og ingen av rommene har oppgaver hvor du trenger språkkunnskaper. 4th element er et rom som passer svært godt for nybegynnere, og er det vi betegner som et klassisk escaperom, med elementer som logikk, hengelåser og koder. Crime scene 95 er et rom med litt mer utfordringer, og vi anbefaler gjerne dette rommet til litt mer erfarne spillere, og de som ønsker å utfordre seg selv litt ekstra.
 

gavetilhan-gavetilvennen-gavetilhenne-gave til kjæresten

 

 

Oppdag mer om oss: 

https://www.realescapegame.no/nyheter/bursdagsfeiring---en-anledning-til-a-escape

Følg oss på sosiale medier:

 https://www.facebook.com/EscapeSandnes

 https://www.instagram.com/escapestavanger