ÅPNINGSTIDER: 12:00 - 19:30 (ETTER AVTALE)
LOKASJON: SANDNES, STAVANGER

Bursdagsfeiring en anledning til å escape?

Bursdagsfeiring en anledning til å escape?

Feire bursdag med en aktivitet?

Velkommen til oss! Vi tilbyr en bursdagsfeiring litt utenom det vanlige. 

I våre escaperom har du en gave til han som er glad i spill og gaming, eller gave til henne som elsker fart og spenning og adrenalinkick. Inviter med din beste venn, kjæreste eller familie for å feire bursdag hos oss. 

I et escaperom må man samarbeide for å knekke koder og løse mysterier, og man får en opplevelse helt utenom det vanlige. Vi har 6 ulike temarom. Et escaperom er en engangs-opplevelse så alle stiller på samme nivå, også de som har testet ut andre escaperom tidligere. Alle vil bli overrasket over hva dere finner i rommet, og målet er å finne veien ut i fellesskap.

Escaperom som bursdagsfeiring egner seg godt som aktivitet for tenåringer, kompis og venninne-lag, firmafeiring, bursdagsfeiring for den fantastiske spreke 60-åringen og for de fleste andre konstellasjoner og feiringer. Vi har også utdrikningslag, teambuildinger og familietreff i våre escaperom. Kontakt oss for hjelp, tilpasning eller anbefalinger din bursdagsfeiring.

 

Stavanger

I escaperom stavanger har vi plass til aktivitet for 10 personer samtidig. Her har vi rommene pirat, jungel. Alle rommene kan spilles på norsk og engelsk og egner seg godt til bursdagsfeiring aktivitet. Pirat og jungel-rommene er ofte populære hos de litt yngre spillerne, og kan derfor være et godt valg for tenåringsfeiring og barnebursdag

Jungel Escape room midt i Stavanger   Pirate Escape room midt i Stavanger

 

Sandnes - Forus

I escaperom sandnes, altså på Forus har vi plass til aktivitet for 25 personer samtidig. Her har vi flere ulike rom med ulik vanskelighetsgrad. Rommene kan spilles på norsk og engelsk, og ingen av rommene har oppgaver hvor du trenger språkkunnskaper. Mafia og Houdini er rommene som passer svært godt for nybegynnere, og er det vi betegner som et klassisk escaperom, med elementer som logikk, hengelåser og koder. Chernobyl er et rom med litt mer utfordringer, og vi anbefaler gjerne dette rommet til litt mer erfarne spillere, og de som ønsker å utfordre seg selv litt ekstra.
Black & White er et konkurranserom for 4-10 personer, hvor dere deles i to lag som spiller mot hverandre i to identiske rom. Lagene må overkomme logiske og kreative utfordringer under et stort tidspress; det er nemlig om å gjøre å løse alle oppgavene før det andre laget!

Chernobyl Escape room på Forus  Houdini Escape room på Forus  Mafia Escape room på Forus  Black and White Escape room på Forus

Book nå på Forus

 

Hos Deg!

Time Crime er vårt portable escape room. Her får opptil 20 personer spille på samme lag. Er dere enda fler kan dere spille 20 vs 20. Dere kan spille hos oss, eller vi kan komme til selskapet. Opplevelsen er basert på logiske og kreative oppgaver, men dere skal ikke unnslippe et rom -dere skal fullføre et oppdrag. Oppdraget er å forhindre verdens undergang -på 75 minutter!

Time Crimes hos deg

Book nå Time crimes hos deg

Vi har i skrivende stund 2 rom under konstruksjon, og vil ha totalt kapasitet opp til 75 personer på Forus i slutten av 2022.bursdagsfeiring

 

Oppdag mer om oss: 

https://www.realescapegame.no/nyheter/familieprogram-anbefaling

Følg oss på sosiale medier:

 https://www.facebook.com/EscapeSandnes

 https://www.instagram.com/escapestavanger