Pharaohs Treasure

Logikk
2 - 5
Players
60
Minutes

PHARAOH'S TREASURE

 

Jakten på gamle egyptiske skatter fører deg til et skjult gravkammer midt i Stavanger sentrum.  Grådigheten etter velstand fanger deg og du er innelåst uten noen form for teknologiske hjelpemidler. For å komme dere ut må dere bruke flere sanser, tenke kreativt og ofre rikdommen. Kanskje må dere ofre en god venn?

Det er sent på dagen og om nøyaktig 60 minutter går solen ned og oksygennivået blir for lavt. Det er også kjent at en egyptisk forbannelse rammer dem som ikke har respekt for gudene.

Er dere en av de 18% som kommer levende ut fra Faraos gravkammer eller er dere enda et offer for de egyptiske gudene? Må dere ha hell og lykke på eventyret og husk: Gudene ser alt, alltid

Faraos rom er vårt mest populære rom, og med sin høye vanskelighetsgrad egner det seg spesielt godt som aktivitet til teambuilding, grupper med mange spillere og til deg som er ekstra god på kommunikasjon! Ta med familie, venner, kolleger eller utdrikningslaget… Hvis du er klar for en skikkelig tøff utfordring!

Book nå!

Pharaohs Treasure
Pharaohs Treasure
Pharaohs Treasure
Pharaohs Treasure
Pharaohs Treasure
Pharaohs Treasure
Pharaohs Treasure
Pharaohs Treasure

Testimonials

Takk for en kjekke aften. Guttene var storfornøyde selv om de brukte 20sek ekstra for å løse oppgaven. Vi kommer alle sammen tilbake når neste rom er klart
Trine /06-09-2019/
Veldig god service å ta bestilling på kort varsel! :-) Fint å få gjøre seg ferdig, selv om tiden var gått ut, når vi nesten var i mål. Veldig hyggelig personal! Noe vanskelig å høre det som ble sagt i høytaleren.
Marte /13-09-2019/
Veldig hyggelige ansatte og en kjekk opplevelse, min 2.gang i et slikt rom (begge i Stavanger) og blir garantert ikke den siste:)
Harriette /16-09-2019/
Hei. Vi var veldig fornøyd med rommene, og hadde en super opplevelse og hyggelig kveld. Takk
Tone /22-09-2019/
Kjekt og utfordrande
Kjersti /02-10-2019/
Supert! Hyggelig vert og spennende rom (farao)
Maria /09-10-2019/
Hei! 'Egypt' var bra utforma og ei skikkeleg utfordring. RHS
Rein /10-10-2019/
Rommet var utfordrende, men ikke så vanskelig at du ga opp med en gang. Vi var glad for at det ikke var skummelt.
Yngve /11-10-2019/
Vi var svært fornøyd med både konseptet og de ulike rommene. Vanskelighetsgraden var passe og oppgavene varierte. Dessuten god oppfølging og hint på rette tidspunkt. Mange takk for oss! Mvh Erik og resten av gjengen fra Equinor Asset Management
Erik /18-10-2019/
en kjempe fin første gang Escape opplevelse....
John K /20-10-2019/
Vi storkoste oss. Gleder oss til neste rom
Tove /26-10-2019/