IKKE Online Spill

IKKE Online Spill

Du tar feil om du tror dette er et online spill

Hva er Escape Rom og hvordan spiller man?

Escape rom. Begrepet er veldig villedende, da det høres ut som det har noe å gjøre med internett og virtualitet, er det ikke?
Men de har ingenting å gjøre med hverandre. Begrepet kan ikke knyttes til et chatterom eller til nøkkelen bak escape rom.
Dessverre må du gå litt lenger fra skrivebordet for opplevelsene, men jeg kan forsikre deg om at det vil være verdt det.
Her spiller vi ikke online. Det er deg og virkeligheten av å være her, og dette er en opplevelse som vare evig.

Dette er et ekte innendørs spill i den levende 3D verden

Vi er helt sikre på å si at escape rommet gir deg en lignende opplevelse som å spille online, men de kan ikke sammenlignes med opplevelsen av å være i et escape rom.
Dette er et innendørs spill hvor dere selv er brikkene som trenger å spille og løse problemer og mysterier i våre 3D verdner.
Det høres mer interessant ut, gjør det ikke? Selvfølgelig kan du snakke med vennene dine i løpet av et online spill også via chat eller en mikrofon, men likevel er det ikke det samme.
Her er dere mer avhengig av å samarbeide som et lag, ved å hjelpe og supplere hverandre med et reelt lagarbeid.
Du kan ikke løse oppgavene med en juksekode man får fra internett, og man kan heller ikke finne løsningen ved å se på YouTube.

Samarbeid for å unnslippe, uten å jukse.

Escape rom er mye mer komplisert enn et online spill, og det er akkurat disse utfordringen som gjør at det blir mer spennende og interessant å spille.
For ikke å nevne at du ikke trenger å sitte foran skjermen, og det er mye sunnere å bruke tiden i et  escape rom enn å sitte foran datamaskinen hjemme.
Men om du er godt kjent i den virtuelle verden og liker de problemene du ser i disse spillene, vil du også være kjent med escape rom.
Forskjellen er at du ikke klikker, men du tar , du zoomer ikke, men du analyserer tingene med dine egne øyne, og du skriver ikke, men du må huske.
For ikke å nevne at hvor bra grafikken på datamaskinen er, er grafikken vår enda bedre.
 
Hvis du vil prøve å være en etterforsker i virkeligheten og delta i et ekte eventyr, eller hvis du har spilt alle de kule spillene dine, må du ta deg en tur til oss.
Vi forsikrer deg om at du får ekte spillopplevelse hos oss.