ÅPNINGSTIDER: 12:00 - 19:30 (ETTER AVTALE)
LOKASJON: SANDNES, STAVANGER

Hva er dette?

Hva er dette?

JEG HAR ALLEREDE HØRT om REAL ESCAPE, men hva er det?

Ideen om escape rom er fortsatt ganske nytt. Men det er sikkert mange av oss allerede som har hørt begrepet før, selv om man ikke har tenkt over hva det egentlig er.
Det er på tide å kaste et lys på emnet og se hva det handler om når man hører uttrykket "escape room".

DET ER ET EKTE INNENDØRS SPILL.

Praktisk talt er escape rommet et lagspill. Man trenger minst to personer for å spille det. Det er et ekte rom, hvor målet er å må komme seg ut.
Selvfølgelig kan dette høres litt skummelt ut i begynnelsen, men det er ingen grunn til frykt. Rommet er ikke skummelt i det hele tatt.
Selvfølgelig kan escape rom være skremmende, og faktisk er noen utformet for å være det. Men escape rommene hos Real Escape er ikke designet for horror-elskere.
Våre rom krever primært logikk og problemløsningsferdigheter. Så dette er en god intellektuell øvelse og et spill som krever ekte lagarbeid.
Du må finne de riktige detaljene for å sette sammen puslespillet. For å løse mysteriet du nettopp kom inn, er hver detalj nødvendig, så det er verdt å analysere alt.
Vi kan snakke om flere ting: et bilde, en gjenstand, et spill, en film eller noe annet kan være viktig.
I våre rom kan 2-5 personer leke sammen, noe som kan være et godt opplegg for familier eller for venner, men det kan også være en god ide for en date.

ALLE ALDERSGRUPPER KAN FINNE DETTE UNDERHOLDENE

Hver aldersgruppe kan gjøre sin del, om man unge eller gammel. Barn under 13 kan imidlertid bare spille under en voksens tilsyn.
Mange spør hva om man ikke  kommer seg ut. Selvfølgelig trenger du ikke bekymre deg. Spillmestere vil hjelpe deg, hvis du sitter fast.
Det er en annen fordel at du ikke trenger å kjenne noen fremmed språk for spillet. Etter at spillet mester har forklart reglene, vil du ha en time å flykte og la spillet starte.

SAMARBEID FOR Å KUNNE FLYKTE

Escape room er et spill hvor det bare er laget ditt som kan vinne, men for å lykkes må du lære å jobbe sammen og danne et ekte lag.
Når du går inn i rommet, får du en følelse av at du kommer inn i en annen verden, inn i en spennende historie som kan være tatt ut fra de store historiebøkene.
Du blir litt energisk når du kommer deg ut av hverdagen.