ÅPNINGSTIDER: 12:00 - 19:30 (ETTER AVTALE)
LOKASJON: SANDNES, STAVANGER

Gamemaster jobb

Gamemaster jobb

Hva innebærer det å jobbe som Gamemaster?

Vurderer du å prøve deg som en Gamemaster?

 • Er du flink til å kommunisere med mennesker uavhengig av alder og kjønn?
 • Har du alltid vært interessert i mysterier?
 • Har du god dømmekraft?
 • Liker du varierte arbeidsdager?
 • Er du kreativ?

Hvis du nikker til disse spørsmålene så kan jobben passe for deg!

La oss oppsummere oppgavene til en Gamemaster:

 

Oppgavene til en Gamemaster går ut på å gjøre lagenes opplevelse av spillet mer komplett. Våre kollegaer på REAL Escape Game legger stor vekt på å yte en service av høyeste nivå til spillerne – inne i spillerommene, i venterommet, eller til dem som kontakter oss på telefon/e-mail. Formålet med en Gamemaster er å gi all den viktige informasjonen til lagene før spillet, og å passe på at spillet er like spennende under alle omstendigheter. Deretter skal han eller hun følge spillet minutt for minutt og hjelpe laget på rett vei. I tillegg er det diverse andre oppgaver som å:

 • holde spillerommene ryddig;
 • rydde både før og etter et spill;
 • assisstere spillerne mens spillet pågår;
 • improvisere hvis nødvendig;
 • rapportere hvis noe utstyr blir fysisk skadet i spillerommet;
 • komme med idéer til fornyelser, og håndtere tilbakemeldinger på spillet.

 

Hva kjennetegner en god Gamemaster?

De som passer denne oppgaven kommuniserer godt, har improvisasjonsferdigheter, er en dynamisk lagspiller, og elsker mysterier. En lidenskapelig Gamemaster er med på å styrke en god stemning i gruppen. Han eller hun er kjent med dataverdenen, og aksepterer spillreservasjoner. Det er også viktig at han eller hun kommer godt overens med barn - for et Escape Rom er ofte en større opplevelse for dem enn for voksne. Videre så starter en god Gamemaster sitt første spill med like mye entusiasme som sitt femtiende spill, tross alt så kommer gjestene for opplevelsen sin skyld hver gang, og opplevelsen blir ikke god hvis Gamemasteren kjeder seg.

 

En god Gamemaster kan håndtere varierte og uforutsette situasjoner

Han eller hun er i stand til å rolig finne løsninger på uforutsette situasjoner og holde hodet kaldt. Han eller hun er også flink til å improvisere, sånn at lagets opplevelse ikke reduseres. Gjennom spillet kommer laget til å finne løsningene på problemene de møter ved hjelp av tilstrekkelig informasjonsflyt og Gamemasterens engasjement.

 

En god Gamemaster vier all oppmerksomheten sin til spillerne
I Gamemaster-rommet kan Gamemasterne se spillerne gjennom kameraer, og de kan også høre spillerne. Dette er nødvendig fordi hvis laget setter seg fast, så skal Gamemasteren kunne hjelpe dem i spillet med noen hint, og da på beste måte. Hver idé som blir foreslått av spillerne påvirker hvilken type hjelp vi kan gi dem. Derfor må Gamemasteren konstant følge spillet. Målet er å få alle til å føle seg bra, både laget og Gamemasteren, sånn at spillerne får en opplevelse de vil anbefale videre.

Hvis du har lyst til å bli en del av et kreativt team, møte mange forskjellige mennesker og få mye erfaring, så er det bare å søke på denne stillingen!