Familie opplevelse

Familie opplevelse

Ønsker du en uforglemmelig familieopplevelse?
Prøv et Escape Room!

Det er klart at når man går med venner eller kollegaer et sted, snakker vi om samme alder og interesser.
Men hva om en familie ønsker å gå og ha det gøy sammen? 

 

For en familie, tenker man også på om det passer for 3 genrasjonen også, og mange spørsmål kan kommer opp. 

 • Vil alle kose seg
 • Passer det for besteforeldre 
 • Vil barna følge med under hele aktiviten 

Det kan være vanskelig å finne et opplegg som passer for alle. 

 

5+1 grunner hvorfor Escape Room er et utmerket valg:

 

 1. La oss begnne med aldersgrensen. Escape room er anbefalt til alle mellom 7 - 99år, men er man under 13 år, trenger man tilsyn av en voksne. Spillet er ikke fysisk anstrengende, man trenger ikke å krype og klatre, så eldre personer kan godt delta!
   
 2. 60 minutter med intens spenning! Spillet starter med noen tommelfingerregeler, og så har man 60 minutter til å komme seg ut! Dette er ikke veldig mye tid, så man trenger ikke å være redd for at besteforeldrene vil gå glipp av sin favorittserie, at pappa kan ikke blir ferdig på jobb, eller at barnet ikke har tid til å gjøre lekser og selv etter spillet har mamma fremdeles tid til å lage middag. Men det er noe dere vil snakke om lenge.
 3. Et spill hvor hele familien kan delta. Spillet krever minst to personer og man kan gå inn samtidig, 5 eller 6 ganger, slik at hele familien kan passe!
 4. Ikke bekymre deg for om du ikke klarer å flykte! Hovedmålet er at du jobber sammen med familien din. Våre GameMastere vil følge med på deres reise fra utsiden, og om nødvendig være til hjelp i eventyret ditt.
 5. Kommer dere til å skremme oss? Ikke vær redd, våre rom er designet for å ha en fin opplevelse, ikke for å skremme. Om du vil finne ut mer om våre rom og hvilket rom som passer best for dere, kan dere lese vår artikler:

  Etterforsker eller alkymist
  Pirat eller eventyrer

+1: ingen forlater oss tomhendt! 

Etter at dere har sluppet ut fra Escape rommet, kan vi skrive ut et gruppe bilde og besteforeldre og foreldre kan stolt vise frem på veggen, samtidig som man mimrer om den uvanlige opplevelsen dere hadde sammen.

 

Kom og opplev/prøv et av våre rom i virkeligheten!

Et Escape room game er et famile vennlig opplegg, for alle aldre, hvor alle er velkomne.
Her er det oppgaver som passer alle, barn har ofte en annen tanke gang en voksne og tar oppgaver lettere, andre ganger kan det være de voksnes erfaringer som løser gåtene dere kommer over.
amarbeid er viktig.