Escaperoom på Forus!

Escaperoom på Forus!

NYHET!!

Vårt nye eventyrland blir på Forus Øst, rett ved siden av IKEA-bygget. Her er vi allerede i gang med prosjektering av 5 flunkende nye escaperom, de første rommene er under testing, og åpner for booking så fort vi er ferdig med finpussing.

 

Hvorfor akkurat her spør du?
Location Location Location ;)


FOMO

Forus ligger midt mellom Stavanger, Sandnes og Sola, med store lokaler,  masse parkeringsplasser og kort vei til buss mot Sola, Sandnes og Stavanger.

Escaperoom er et populært og perfekt valg for teambuilding aktivitet, og vi ønsker å være lett tilgjengelig for bedrifter som ønsker teambuilding i nærheten.

På Forus er vi i nærmiljøet, og du kan stikke innom i lunsjen, eller ta med kollega gjengen på en litt alternativ lønningskos.

I FOMO-bygget finnes tilgjengelig flotte møterom som kan leies før/etter teambuilding hos oss.
Det tilbys også matservering i den vakre lobbyen i bygget.

Ekstra tips! Buss nr: 3 og 42, X60, X40, X77 kjører alle forbi oss i FOMO-bygget i Forus Øst

Har du allerede vært på teambuilding i våre escaperom i Stavanger sentrum? I JUNGEL, PIRAT eller vårt nyeste og mest tekniske rom PHARAOS TREASURE?!

I Sandnes sentrum har vi rommene 4TH ELEMENT og CRIME SCENE 95, som er klassiske escaperom, og der Real Escape Game AS startet opp for 5 år siden. De er våre eldste rom, og vi anbefaler å prøve rommene før de forsvinner!