ÅPNINGSTIDER: 12:00 - 19:30 (ETTER AVTALE)
LOKASJON: SANDNES, STAVANGER

Beste Teambuilding

Beste Teambuilding

Hvorfor er Escape Room hos REAL Escape Game den beste teambuildingsaktiviteten?

Tiden hvor teambuildingsaktiviteter var kjedelige og uinspirerte er for lengst borte. Det er ditt ansvar som leder for et team å bygge solide arbeidsforhold, skape en positiv atmosfære og engasjere teamet ditt med de beste aktivitetene du kan finne. REAL Escape Game har akkurat det du trenger til det!
Escape Room har mange likhetstrekk med de fleste arbeidsoppgaver. Teamet ditt kommer til å møte på enn rekke problemer de må løse sammen for å oppnå et felles mål; som vanligvis er å rømme fra rommet (det kan også være å redde verden (Time Crimes link), men det er en annen artikkel). Hvis lagarbeid, kommunikasjon og kreativ tenkning er nøkkelord som appellerer til deg, så les videre for å få en full beskrivelse av hva vi kan tilby.
Uansett om du velger å ta med teamet ditt til Stavanger eller Forus, så vil våre Escape Room by på den samme mengden av morsomme oppgaver og kreative problemer å løse. Den kreative tankegangen vil bli utfordret, skjulte lederegenskaper vil komme frem, og både styrker og svakheter i teamet vil bli avdekket. Spillernes kløkt vil definitivt bli satt på prøve hvis dere bestemmer dere for å prøve et av våre rom.

La oss begynne med butikken vår i Stavanger.

Plassert midt i hjertet av byen, finner du temaene “Pirate” og “Jungelen”. Begge rommene er egnet for grupper fra 2 til 5 spillere. Vi har åpent fra tirsdag til lørdag, med første spilletid kl. 12:00 og siste kl. 19:30. Nærheten til restauranter, barer og andre aktiviteter i sentrum gjør Stavanger til et ypperlig valg for en ordentlig teambuildingdag!

Pirate escape room Stavanger
Pirate-rommet anbefales til landkrabbene i teamet ditt. Hvis du syns at det høres gøy ut å prøve å rømme fra en tilsynelatende forlatt pirat-hule, så er det bare å bestille teambuildingsaktiviteten deres hos oss! Som en gammel venn en gang sa; dead men tell no tales - så pass på å bruke kommunikasjon og samarbeid deretter!

Jungel escape room Stavanger
Jungel-rommet har et rykte på seg til å være barnas favoritt, men ikke la det avskrekke deg! Voksne er tross alt kjent for å overtenke ting og overse det åpenbare, som barn har lettere for å se! Hvis teamet ditt liker brettspill, dyr og varierte oppgaver, så er Jungelen som skapt for dere. Dette rommet er ikke helt lineært og mange ting kan løses samtidig; en perfekt mulighet til å teste lederegenskaper!

 

Når det kommer til Forus er vi veldig glade for å være en del av FOMO-bygget.

Det innebærer at du ikke bare finner Escape Room på vår adresse, men også alle de andre fasilitetene FOMO har å tilby; fra tematiserte og utradisjonelle møterom hvor dere kan legge en slagplan før Escape Room, til en foodcourt hvor du finner en stadig skiftende meny med måltider fra hele verden, laget av profesjonelle kokker! Hvis du trenger å overbevises enda mer, så har FOMO arrangementer, show og andre begivenheter jevnt gjennom hele året. Bare tenk hvordan dagen deres kan se ut hvis dere kombinerer Escape Room med dette!
Takket være lokasjonen og antall Escape Room vi har her, er Forus et perfekt valg hvis du planlegger et arrangement med en større gruppe mennesker.

Per dags dato har vi kapasitet til hele 65 personer samtidig, og enda flere hvis dere i tillegg velger Time Crimes; vår ultimate teambuildingsopplevelse. Når det kommer til åpningstider er de akkurat de samme som de vi har i Stavanger, men du kan alltid sende oss en melding hvis du har en spesifikk forespørsel. Vi hjelper med glede å organisere!

 

Houdini escape room Forus
Det er noe virkelig magisk med vårt første rom, The Great Houdini. Basert på virkelige fakta fra livet til den verdensberømte utbryterartisten, må teamet ditt overkomme oppgavene med et åpent sinn hvis de har lyst til å få et innblikk i livet til en mann som var omringet av mystikk. Hvis du har noen modige ansatte som ikke er redde for det litt spirituelle og overnaturlige, kan du sende dem i vårt Houdini-rom for å se hva de egentlig er laget av.

 

Mafia escape room Forus
Neste på lista er Mafia-rommet, hvor dere blir bragt tilbake til det korrupte New York i 1945, en verden fylt med kriminalitet, narkotika og penger. For å slippe unna de skumle gangsterene må dere bruke både logikk og kreativitet i møte med oppgavene foran dere. Da vi bygget dette rommet gikk vi for at det skulle være så autentisk som mulig, og det er akkurat det du får her. Selv om Corleone fanger deg, har du likevel bevitnet det som sannsynligvis er vårt best dekorerte rom!

 

Chernobyl escape room Forus
Hvis du kaller deg selv for en vitenskapsperson, er Chernobyl det rommet du burde prøve. Der får teamet ditt gjenoppleve den siste timen før ulykken som vi alle har hørt om inntraff. Fokus og evne til å følge instrukser vil være avgjørende hvis dere skal ha en sjanse til å unngå en atomulykke. Men kan du egentlig forandre fortiden? Det eneste som er sikkert, er at vårt Chernobyl-rom er en unik opplevelse som dere vil huske og snakke om i lang tid fremover.

 

Black and White escape room Forus
Vårt siste rom på Forus er Black & White. Dette er vårt unike sett av to identiske rom, hvor to lag ikke bare spiller mot klokken, men også mot hverandre. Hvis du ønsker å teste dine ansattes konkurranseinstinkt, så er det ingen bedre valg enn Black & White. Med ingen tilgjengelige hint og et minimalistisk fargevalg, er hovedfokuset ene og alene oppgaveløsing. En ordentlig lagopplevelse som vil utløse spillernes fulle potensial.

 

Portabelt Escape spill
Sist, men ikke minst, har vi Time Crimes; den ultimate opplevelsen for større grupper som ønsker å spille sammen. Time Crimes er et eventyr som kan bli satt opp og spilles hos oss på Forus, på din arbeidsplass, et lokale dere har leid, eller til og med hjemme hos dere! Denne opplevelsen vil få frem det beste i alle spillerne. Ledelse, kreativ tenkning og problemløsing er bare noen av ferdighetene du kommer til å se hos dine ansatte.

 

Les vår Time Crimes-artikkel hvis du vil lære mer om dette alternativet.

Følg oss på Facebook og TikTok :)