ÅPNINGSTIDER: 12:00 - 19:30 (ETTER AVTALE)
LOKASJON: SANDNES, STAVANGER

Åpent på Forus

Åpent på Forus

Vi har åpnet dørene til våre splitter nye lokaler på Forus; nærmere bestemt i Grenseveien 21!

Som vi pleier å si; første oppgave er å finne frem, men dere skal få et lite hint: Du finner oss i FOMO-bygget rett ved IKEA. Her kommer vi til å åpne mange spennende Escape Room med helt nye temaer!

Første rom ut var Chernobyl, et rom mange har gledet seg til.

Inspirasjonen bak dette rommet ligger i atomulykken som fant sted i kjernekraftverket i Chernobyl i 1986. Kanskje husker du ulykken selv, eller har lært om den på skolen, eller kanskje du – i likhet med oss – tok en real bingewatch av HBO-serien med samme navn. Uansett er dette et Escape Room som vil ta deg med tilbake til natten alt skjedde. Det ser allerede ut som dette er et rom som kommer til å trone på toppen av de mest utfordrende rommene våre, så dette er ikke et rom for pyser!

Vi gleder oss til å se både teambuilding, venner og utdrikningslag prøve seg på mysteriene her!


 
Men det stopper ikke der! Vi har allerede åpnet rom nr. 2! Temaet på rommet, spør du? *Trommevirvel*... The Great Harry Houdini! I dette rommet får dere legge ut på et spirituelt eventyr gjennom livet til den verdenskjente illusjonisten og utbryterartisten Harry Houdini. Nærmere magien hans kommer du ikke! Dette er kanskje det rommet, av alle rommene våre, som har en litt småskummel atmosfære rundt seg - ryktene sier tross alt at Houdini var glad i det paranormale!

(Men frykt ikke, ingen av våre Escape Room er laget for å være skumle - her er det kun snakk om en litt “creepy” atmosfære innimellom)

 

Heldigvis hviler vi ikke på laurbærene, så vi har enda et nytt rom på vei, og en liten fugl har hvisket i øret vårt at det er like rundt hjørnet. Men vi holder kortene tett til brystet, så temaet på dette rommet forblir en hemmelighet enda litt lenger. Følg med her på nettsiden eller på Facebook-siden vår for å være klar for når vi røper hemmeligheten!

Når det tredje rommet er åpnet er vi klare for å prøve noe nytt... en liten ledetråd: et konkurransepreget Escape Room hvor to lag ikke bare kan ha et kappløp med tiden, men også mot hverandre!
Vi har opp gjennom årene hatt mange grupper som har hatt lyst til å lage en konkurranse ut av Escape Room-opplevelsen hos oss, og snart vil det være mulig!

Samle laget ditt og finn et lag dere vil konkurrere mot!
Så, hvem vil du utfordre i et realt slag med Escape Room?
Familien, for å finne ut av hvem som skal ta oppvasken resten av uka?
Kollegaer, for å én gang for alle avgjøre hvem som er flinkest på samarbeid?
Eller kanskje dere er et utdrikningslag som vil konkurrere mot hverandre?

Hvem enn denne konkurransen blir mellom, så er én ting sikkert: vi klarer nesten ikke å vente!