ÅPNINGSTIDER: 12:00 - 19:30 (ETTER AVTALE)
LOKASJON: SANDNES, STAVANGER
Overload
Overload
Overload
Overload
Overload
Overload
Overload

Overload

Logikk:   Players:  3-5 Spilletid:  60 min
Overload
Overload
Overload
Overload
Overload
Overload
Overload

Overload: Unngå Katastrofen Hvor Som Helst

En ondsinnet kunstig intelligens er farlig nær å skaffe seg tilgang til en kald fusjonsreaktor, som setter verden på kanten av katastrofe. Skjebnen til menneskeheten hviler i dine hender når du begir deg ut på en oppdrag for å utføre en nødstopp av reaktoren før det er for sent.

Men her er twisten – "Overload" er ikke din typiske escape room. Det er et portabelt escape spill som du kan spille hvor som helst, enten det er i komforten av ditt eget hjem, en bedriftsarrangement, eller til og med rett her på FOMO.

Hva er et Portabelt Escape Spill?

Forestill deg alle spenningene og utfordringene fra en escape room, komprimert til en kompakt og transportabel format. Du vil motta en pakke fylt med puslespill, ledetråder og en gripende historie. Samle teamet ditt, hvor enn du er, og dykk inn i et fengslende eventyr. Løs puslespill, dekrypter mysterier og samarbeid for å forhindre den ultimate overbelastningen.

Gjør deg klar for et adrenalinfylt eventyr, hvor rask tenkning, samarbeid og stålnerver er dine største ressurser. Kan du forhindre katastrofen fra hvor som helst i verden?

Vennligst merk: "Overload" er for øyeblikket kun tilgjengelig på engelsk.

Utforsk det banebrytende portable escape spillet, "Overload," hvor du kan avverge en global katastrofe uansett hvor du er. Er du klar til å ta utfordringen?

post@realescapegame.no
Book nå!