ÅPNINGSTIDER: 12:00 - 19:30 (ETTER AVTALE)
LOKASJON: SANDNES, STAVANGER
Box
Box
Box
Box
Box
Box
Box
Box

Escape Box

Logikk:   Players:  1-4 Spilletid:  60 min
Box
Box
Box
Box
Box
Box
Box
Box

Avdekk en Verden av Mysterium med Våre Utsøkte Puslespillbokser - Den Perfekte Dobbelt-Purpose Gaven for Alle Puslespillentusiaster!

Leter du etter en gave som kombinerer eleganse, intriger og en personlig touch? Våre vakkert designede trepuslespillbokser er ikke bare gaver; de er en opplevelse som venter på å utfolde seg. Laget med intrikat laserutskåret presisjon og skrytende fantastiske design, er disse boksene et testament til kunstneri og håndverk.

Hva Gjør Våre Puslespillbokser Spesielle?

  • Dobbelt-Purpose Glede: Mer enn bare et puslespill, hver boks har en skjult luke inni, perfekt for å skjule en annen spesiell gave. Det er en herlig overraskelse innen en overraskelse!
  • Utsøkt Håndverk: Laget med høykvalitets tre og med detaljerte laserutskårne design, er disse puslespillboksene et syn å skue og en glede å løse.
  • Engasjerende Utfordring: Designet for å pirre hjernen til puslespill-elskere, er reisen for å låse opp hemmelighetene til boksen like givende som å oppdage hva som er inni.
  • Allsidig og Minneverdig: Ideell for alle aldre, disse boksene gir en minneverdig gave, enten det er til bursdager, jubileer, eller som en spesiell takk.

Hvordan Det Fungerer:

  1. Velg Ditt Design: Velg blant et utvalg av fantastiske mønstre og stiler som resonnerer med mottakerens smak.
  2. Skjul Din Gave Inni: Plasser en spesiell gave innenfor boksens hemmelige rom for et ekstra lag med overraskelse.
  3. Gi et Eventyr: Presentér puslespillboksen og se som mottakeren nyter å løse dens mysterier for å oppdage den skjulte skatten inni.

Viktig: Disse boksene er kun tilgjengelige i våre butikker. Vi er ikke alltid til stede, så husk å sende oss en e-post på forhånd for å avtale et møte!

Hev din gaveopplevelse med våre puslespillbokser

Oppdag Magien med Våre Puslespillbokser - En Gave Innen en Gave!

post@realescapegame.no
Book nå!