ÅPNINGSTIDER: 12:00 - 19:30 (ETTER AVTALE)
LOKASJON: SANDNES, STAVANGER
Haunted Hotel
Haunted Hotel
Haunted Hotel
Haunted Hotel
Haunted Hotel
Haunted Hotel
Haunted Hotel

Haunted Hotel

Logikk:   Players:  2 - 5 Spilletid:  60 min
Haunted Hotel
Haunted Hotel
Haunted Hotel
Haunted Hotel
Haunted Hotel
Haunted Hotel
Haunted Hotel

HAUNTED Hotellet: Et Skremmende Eventyr Venter!

Gjør deg klar til å trå inn i den iskalde verdenen til det Haunted Hotellet, der mørke hemmeligheter og ondsinnete krefter lurer i hvert hjørne. Er du tøff nok til å møte skrekkene som hviler her?

I denne grøssende escape room-opplevelsen vil du og ditt team begi dere ut på en reise som vil teste deres kløkt, mot og besluttsomhet. Når dere går inn i det forlatte hotellet, vil dere bli møtt av en uhyggelig atmosfære, flimrende lys og en hjemsøkende følelse av uhygge.

Dere har i oppgave å navigere gjennom hotellets forbannede korridorer, løse intrikate gåter og avdekke mysteriene som har hjemsøkt dette stedet i generasjoner. Men vær forsiktig, for deres handlinger har konsekvenser, og hver beslutning dere tar kan lede til en skremmende avsløring.

I løpet av spillet vil dere møte spøkelsesaktige skikkelser, kryptiske ledetråder og den ubønnhørlige tilstedeværelsen av en gammel ondskap. Kan dere bryte forbannelsen som binder hotellet, eller vil dere bli en permanent beboer i dette marerittaktige riket?

Samle deres tøffeste venner og gjør dere klare for å entre escape room-opplevelsen i det Haunted Hotellet. Vil dere klare å unnslippe i tide, eller vil dere bli bare et nytt offer for dets skumle hemmeligheter? Bestill ditt eventyr nå, hvis du våger...

Nøkkelfunksjoner:

  • Immersivt Haunted Hotell-Miljø
  • Tankevekkende Gåter og Ledetråder
  • Interaktive Paranormale Elementer
  • Spennende og Skremmende Atmosfære
  • Perfekt for Teambygging, Selskaper og Skrekkentusiaster

Er du klar til å møte dine dypeste redsler og avdekke hotellets mørke historie? Bestill din escape room-opplevelse i det Haunted Hotellet i dag og finn ut om du har det som skal til for å unnslippe!

Merk:

Dette rommet kan være ekstremt skummelt for barn under 12 år. Derfor anbefales det ikke for denne aldersgruppen. Vennligst bruk skjønn når du bestemmer deg for å inkludere barn i opplevelsen.

En dyster verden av gåter og skrekk venter på deg. Tør du å utforske de dunkle hemmelighetene som hviler her?

post@realescapegame.no
4313 Sandnes, Grenseveien 21
Book nå!