The Fourth Element

Logikk
2-5
Players
60
Minutes

THE FOURTH ELEMENT

 

En gammel professor har viet hele livet sitt til legenden om livseliksiren, og skal vi tro ryktene så har han etter mange forsøk endelig fått et gjennombrudd. Dessverre var han ikke den eneste som var interessert i evig liv, og han har nå sporløst forsvunnet.

Klarte professoren å lage livets vann før han forsvant? Nå er det opp til dere å finne ut av det! Gå gjennom forskningen, og se om dere klarer å fullføre dette livslange prosjektet hans. Dere har intet mer enn 60 minutter på dere!

Ca. 39% fullfører rommet, så dette er et godt sted å starte om man ikke har prøvd Escape Room før. Det er likevel et utfordrende nok rom med god variasjon av noen enkle og noen litt vanskeligere oppgaver, så derfor kan både nye og erfarne ha glede av dette rommet!

Ta med deg familie, venner, kolleger eller utdrikningslaget på et spill i Sandnes, og sett de små grå i aktivitet.

Book nå!

The Fourth Element

Testimonials

Marius /01-09-2019/
Super kjekt med veldig hyggelig personale og hjelp underveis - men bare når vi trengte det :-) Gleder oss til neste utfordring!
Hans-Bjarne /16-09-2019/
dette var kjekt .. å bruke hjernen på en annen måte... det eneste som var litt vanskelig var å komme seg under døra med peisen . den burde åpnes som en stor dør . me hadde med oss en med ryggprolaps og det var vanskelig å bøye seg under. dette er ingen klage . men noe dere kan tenke på andre plasser .. me kommer nok tilbake en gang og er blitt anbefalt til andre
Ørjan Isaksen /04-10-2019/
Helt topp og bra "game masters"
John Einar /04-10-2019/
Renate /12-10-2019/
Bra opplegg. Flinke til å forklare i forkant.
Morten /02-11-2019/