UTVIKLING AV LEDERSKAP

Med kun en time på å komme dere ut av rommet, må laget ditt stole på hverandre og deres individuelle styrker mens dere løser de enkle, samtidig komplekse oppgaver for å nøste opp den krøllete råde tråden. I de fleste tilfeller kommer en av dere til å fungere som en leder, for å forsikre seg om at laget deres samarbeider for å rømme i tide!

 

SAMSPILL

 

Samarbeidet til gruppen din vil bli mer verdt enn summen av individuelle forsøk. Escape Games gir muligheter for gruppen din å jobbe sammen for en vellykket escape. Samspillet som blir utviklet av å delta i rommene våre kan lett bli overført til arbeidsplassen.

 

OBSERVER SAMTALER

 

Som leder har du muligheten til å observere laget ditt og delta i stillhet. Observer hvordan lagkameratene dine oppfører seg i de nervepirrende omgivelsene. Du kommer til å forlate plassen med flere muligheter for å sette igang lederskap, lagarbeid og effektivitet i laget ditt!

 

FORBEDRE KOMMUNIKASJONEN

 

Escape Games krever mye kommunikasjon - det handler ikke bare om å dele det du finner, og ser. Det handler også om og tanker, ideer og strategier å dele disse med hverandre. Du vil bli testet i hvor flink du er til å samle infomasjon, og hvor effektiv du er til å spre informasjon i gruppen hvor mange mennesker jobber med flere forskjellige oppgaver for å sammen klare en ting – å rømme. 

 

MORAL OG MOTIVASJON

 

Finnes det en bedre måte å forbedre lagmoral og motivasjon enn med Escape Games? Ikke bare er det morsomt for laget ditt, alle kommer til å like spenningen med samarbeid for å finne rømningsveien. Dere vil ogknytte et sterkere bånd mellom dere, og laget ditt vil være i godt humør og motivert til å komme igang videre etter en morsom runde i ett av våre rom.

 

ISBRYTER

 

Skal du ansette nye mennesker?  Bytte om på lagene? Trenger dere en ny gnist? Å delta i et av våre Escape Rooms kommer garantert til å blåse nytt liv i arbeidsplassen!  Unngå tidsrammen som vanligvis er satt for at laget ditt skal bli kjent. Escape Rooms er en super måte for å få folk til å starte samarbeidet kjapt, derav bryte isen for å få raskere og større suksess på arbeidsplassen.