Team Building for Bedrifter

UTVIKLING AV LEDERSKAP
Med kun en time på å komme dere ut av rommet, må laget ditt sole på hverandre og deres individuelle styrker mens dere løser de enkle, samtidig komplekse omgivelser for å lette sammen ledetråder og løse oppgaver. I de fleste tilfeller kommer en av dere til å fungere som en leder, for å forsikre seg om at laget deres samarbeider for å rømme i tide!


SAMSPILL
Samarbeidet til gruppen din vil bli mer verdt enn summen av individuelle forsøk. Escape Games gir muligheter for gruppen din å jobbe sammen og lagarbeid for en vellykket rømning. Samspillet som blir utviklet av å delta i rommene våre kan lett bli overført til arbeidsplassen.


OBSERVER SAMTALER
Som leder har du muligheten til å observere laget ditt og delta i stillhet. Observer hvordan lagkameratene dine oppfører seg i de nervepirrende omgivelsene. Du kommer til å forlate plassen med flere muligheter for å sette igang lederskap, lagarbeid og effektivitet i laget ditt!


FORBEDRE KOMMUNIKASJONEN
Escape Games krever mye kommunikasjon - det handler ikke bare om å dele det du finner, å dele kommunikasjonstanker, ideer og strategier med hverandre er også viktig. Du vil bli testet i både hvor flink du er til å samle infomasjon, og hvor effektiv du er til å spre info i gruppen hvor mange mennesker jobber med flere forskjellige oppgaver for å sammen klare en ting – å rømme. 


MORAL OG MOTIVASJON
Finnes det en bedre måte å forbedre lagmoral og motivasjon enn med escapegames? Ikke bare er det morsomt for laget ditt, alle kommer til å like spenningen med samarbeid for å finne rømningsveien. Du vil få muligheten å knyte et sterkere bånd mellom dere, og laget ditt vil være i god stemning og motivert til å komme igang videre etter å ha blitt mer knyttet etter deres felles opplevelse.


ISBRYTER
Skal du ansette nye mennesker?  Bytte om på lagene? Trenger dere en ny gnist? Å delta i et a våre escaperooms kommer garantert til å blåse nytt liv i arbeidsplassen!  Unngå tidsrammen som vanligvis er satt for at laget ditt skal bli kjent. Escaperooms er en super måte for å få folk til å starte samarbeidet kjapt, derav bryte isen for å få raskere og større suksess pårbeidsplassen.