FAQ / Kontakt

En Escape Game er en kjekk og ny aktivitet som er også bra for Teambuilding, bursdagsselskap, og utdrikningslag. Dere har 60 minutter på å fullføre oppdraget deres i et nytt og spennende miljø. Du må utforske mysteriet som er gjemt i rommet ved å finne og samle gjemte gjenstander, sette dem sammen og løse oppgaven som et lag!

Prisen er avhengig av hvor mange dere er i gruppa. Hvis det blir 4 spillere eller mer, koster det 350 kr hver person. For 3 eller 2 spillere koster det 390 kr hver person.

Ja! Hvis du ønsker et gavekort, kan du kontakte oss på post@realescapegame.no

Det er i orden. Vi anbefaler at du reserverer rommet slik at du har den tiden du ønsker. Du kan selvfølgelig komme med flere eller færre personer så lenge dere er mellom 2 - 5 personer i gruppa.

Du kan bestillle tid her: *The Fourth Element* eller *CrimeScene 95*

Godt å vite: Hvis du ønsker en bestilling innenfor de neste 12 timene kan du kontakte oss på +47 41 52 53 70 eller send oss e-post på post@realescapegame.no , da skal vi prøve å ordne et ledig rom for deg i siste liten.

Vi har to helt forskjellige rom, så det kommer an på hvor effektivt gruppene arbeider sammen for å slippe ut. I hvert rom er det forskjellige gåter og oppgaver som betyr at du trenger annerledes tankegang for å løse mysteriet. Begge rommene er underholdende på ulike måter.

Vi starter med en rask innledning, og etter det får laget 60 minutter på å komme ut av rommet. Det tar ca. 70-75 minutter totalt.

For dette spillet trenger du et lag som består av minst 2 spillere opp til maksimum 5 spillere i hvert rom. Hvis dere blir flere enn 5 stk, kan du bestille begge rommene samtidig der 10 stk kan spille samtidig.

Ja. Vi anbefaler alderen 13 og oppover. Det er helt mulig å prøve spillet for de som er yngre enn 13, men da må de ha en voksen person med i gruppa.

Nei! Disse rommene er ikke lagt for å skremme, men for å underholde deg!

Dere kan parkere nær *bygningen*. Det er et SmartParking område litt lengre borte der du kan parkere 2 timer gratis (Bystasjon) .

Nei! Ikke kom her beruset! Vi kan og vil nekte deg å delta i spillet hvis du ser ut til å være beruset. Alkohol hjelper heller ikke i konsentrasjon.

Vi anbefaler at du har drikke/middags fest etter spillet der dere kan kose dere og dele opplevelsen med hverandre.

Du får den riktige tidsperioden fra bestillingen når det er fullført. Vi ber dere om å komme på tide.

Selvfølgelig! Dette spillet handler om samarbeid og kommunikasjon i laget! Del alle ledetrådene dere finner med hverandre og jobb sammen for å løse mysteriet. Kom med et positivt humør slik at du opplever aktiviteten enda bedre!

Send an E-mail

Address