Escape Game er en kjekk og ny aktivitet som er også bra for Teambuilding, bursdagsselskap, vennegjenger, utdrikningslag med mer. Dere har 60 minutter på å fullføre oppdraget deres i et nytt, spennende og tidvis krevende miljø. Du må utforske og løse mysteriet som er gjemt i rommet ved å finne og samle gjemte gjenstander, sette dem sammen og løse oppgaven som et lag!

Prisen er avhengig av hvor mange dere er i gruppa. Hvis det blir 4 spillere eller mer, koster det 350 kr hver person. For 3 eller 2 spillere koster det 390 kr hver person.

Ja! Hvis du ønsker et gavekort, kan du kontakte oss på post@realescapegame.no

Det er i orden. Vi anbefaler at du reserverer rommet slik at du har den tiden du ønsker. Du kan selvfølgelig komme med flere eller færre personer så lenge dere er mellom 2 - 5 personer i gruppa.

Du kan bestillle tid her:

Sandnes: *The Fourth Element* eller *CrimeScene 95*
Stavanger: * Jungle

 

Vi har tre helt forskjellige rom, så det kommer an på hvor effektivt gruppene arbeider sammen for å slippe ut. I hvert rom er det forskjellige gåter og oppgaver som betyr at du trenger annerledes tankegang for å løse mysteriet. Alle våre rom er underholdende på ulike måter.

Vi starter med en innledning, og etter det får laget 60 minutter på å komme ut av rommet. Helt opplevelsen tar 70-75 minutter totalt.

For dette spillet trenger du et lag som består av minst 2 spillere opp til maksimum 5 spillere i hvert rom. Hvis dere blir flere enn 5 stk, kan du bestille begge rommene samtidig der 10 stk kan spille samtidig.

Ja. Vi anbefaler alderen 13 og oppover. Det er helt mulig å prøve spillet for de som er yngre enn 13, men da må de ha en voksen person med i gruppa.

Nei! Disse rommene er ikke lagt for å skremme, men for å underholde deg!

Sandnes:  Det er et SmartParking område litt lengre borte der du kan parkere 2 timer gratis (Bystasjon). Samt er det betalt parkering i gatene ovenfor oss.


Stavanger: Betalt parkering på parkeringsplass over Oljemuseet, parkeringshus.

Nei! Ikke kom her beruset! Vi kan og vil nekte deg å delta i spillet hvis du ser ut til å være beruset. Alkohol hjelper heller ikke i konsentrasjon.

Vi anbefaler at du har drikke/middags fest etter spillet der dere kan kose dere og dele opplevelsen med hverandre.

Du får den riktige tidsperioden fra bestillingen når det er fullført. Vi ber dere om å komme på tide.

Selvfølgelig! Dette spillet handler om samarbeid og kommunikasjon i laget! Del alle ledetrådene dere finner med hverandre og jobb sammen for å løse mysteriet. Kom med problemløsningshatten på og et positivt sinn, så vil spillet bli enda bedre!Stavanger facebook
Stavanger tripadvisor

Sandnes facebook
Sandnes tripadvisor  • Sandnes Adresse: Langgata 26, Sandnes
  • Stavanger Adresse: Bådegata 8, Stavanger
  • Tel.: +47 97 38 10 95
  • Email: post@realescapegame.no

Sandnes Adresse

Stavanger Adresse