Prisen er avhengig av hvor mange dere er i rommet. Hvis det blir 4 spillere eller mer, koster det 350 kr hver person. For 3 eller 2 spillere koster det 390 kr hver person.

Det er i orden. Vi anbefaler at du reserverer rommet slik at du har den tiden du ønsker. Du kan selvfølgelig komme med flere eller færre personer så lenge dere er mellom 2 - 5 personer i gruppa.

Du kan bestillle tid her:

Sandnes: *The Fourth Element* eller *CrimeScene 95*
Stavanger: * Jungle* eller *Pirate*

 

Vi starter med en innledning, og etter det får laget 60 minutter på å komme ut av rommet. Helt opplevelsen tar 70-75 minutter totalt.

Ja. Vi anbefaler alderen 13 og oppover. Det er helt mulig å prøve spillet for de som er yngre enn 13, men da må de ha en voksen person med i gruppa.

Nei! Disse rommene er ikke lagt for å skremme, men for å underholde deg!

Nei! Ikke kom her beruset! Vi kan og vil nekte deg å delta i spillet hvis du ser ut til å være beruset. Alkohol hjelper heller ikke i konsentrasjon.

Vi anbefaler at du har drikke/middags fest etter spillet der dere kan kose dere og dele opplevelsen med hverandre.

Selvfølgelig! Dette spillet handler om samarbeid og kommunikasjon i laget! Del alle ledetrådene dere finner med hverandre og jobb sammen for å løse mysteriet. Kom med problemløsningshatten på og et positivt sinn, så vil spillet bli enda bedre!Stavanger facebook
Stavanger tripadvisor

Sandnes facebook
Sandnes tripadvisor  • Sandnes Adresse: Langgata 26, Sandnes
  • Stavanger Adresse: Bådegata 8, Stavanger
  • Tel.: +47 40 44 80 08
  • Email: post@realescapegame.no

Sandnes Adresse

Stavanger Adresse